hypnose doctor logo
certified hypnotist

Gecertifieerd door

Sheila Granger - Virtual Gastric Banding

vermageren met hypnose

De meeste mensen die een traditioneel dieet volgen, zullen gewicht verliezen zolang ze op dieet zijn. Maar zodra ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Er wordt geschat dat 95 procent van alle mensen die diëten, deze cyclus doormaken.


De meeste diëten bevatten een vorm van ontbering en/of ontkenning; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. Dus wanneer een individu een dieet opgeeft, zal hij ontdekken dat hij nog vaker aan eten denkt dan daarvoor!


En wanneer je trotseren vermijdt of andere maaltijden eet dan de rest van het gezin, gebeuren er drie dingen: het brein vecht er tegen, het lichaam vecht er tegen en de dagelijkse omgeving vecht er tegen.


Hoe vaak hoor je niet over mensen die elke maandag tegen zichzelf zeggen: "Dat is het! Ik ga stoppen met eten. Zodra ik mijn diner heb opgegeten. En daarna eet ik enkel nog salade". Deze goede bedoelingen storten natuurlijk snel terug in elkaar en daarna is het terug naar af...en is het opnieuw miserie!


Aangezien de meeste etterwonden diep in het onderbewuste geworteld zijn, zal het eindresultaat hetzelfde blijven telkens dezelfde omstandigheden heersen.


Jezelf bewust iets ontzeggen kan vaak je zin in dat specifieke ding vergroten, en een beetje minder eten dan we nodig hebben-maar wel alles eten waar we zin in hebben- kan werkelijk tot gewichtsverlies leiden. Je favoriete eten volledig bannen is een slecht idee, maar die zaken verminderen is realiseerbaar en vol te houden.


Iedereen weet dat minder eten en meer bewegen zal leiden tot een betere lichaamsbouw, je fitter zal maken en je algemene gezondheid zal verhogen. Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat mensen toe om nieuwe gewoontes aan te maken die ze kunnen volhouden; er is geen ontbering en dus zullen mensen bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten; ze eten bewust, en zijn in staat om te luisteren naar wat hun maag hen vertelt. Het resultaat is een regelmatig en trapsgewijs gewichtsverlies- zonder dieet.

Afslanken - Hypnose Doctor

© Hypnose Doctor  13-06-2016