hypnose doctor logo
certified hypnotist

Ik ben een element van Het Universum dat in verbinding staat met alle andere elementen van Het Universum. Het is een onbewuste/onderbewuste/bewuste keuze. Ik kan het niet met zekerheid zeggen...


Maar ik ben ook arts, huisarts. Een wetenschapper, dus. En toch iets meer. Een wetenschapper met de gezonde maar ook nodige dosis "quelque chose" , "something else".


Je zit achter je bureau als arts en er komen mensen met allerlei problemen. Terwijl je je best doet om ze te helpen, vraagt je jezelf af: is dat alles? Kan ik misschien meer doen voor de mensen? Kan ik meer betekenen? Voor mijn patiënten, voor mijn omgeving, voor Het Universum?


En je begint te zoeken. Het is een tocht. Ik sta open, open met al mijn kennis als mens, als arts en als "facilitator". Of als hypnotist. Of als begeleider. Je mag het hypnose noemen, de meesten kennen dat... Maar het is nog meer..En dat "meer" zit in mij, maar ook in jou, in de mensen die jij graag ziet, in ons allemaal. Wij moeten alleen luisteren.


Open je ogen, je oren en je ziel. Jij kunt dat en jij verdient dat. En ik kan je hierin begeleiden. In alle vertrouwen. Omdat de "Ware zelf" jouw beste vriend is en het is de moeite om hem/haar te ontmoeten. Hij/zij wacht op je. Laat hem niet te lang wachten!

Dr. Gabriela Garaba - Hypnose Doctor